تحولات لبنان و فلسطین

وقتی سندها درست شود، میدان جبلان افرادی که مقرضانه می‌خواهند به موقوفات تعرض کنند از بین می‌رود. این اقدام از اولویت برخوردار است زیرا حفظ العین اولویت دارد و مهم‌ترین اقدام در این زمینه سنددار کردن موقوفات است. انشاالله پایان سال ۱۴۰۳ شاهد سنددار شدن تمامی رقبات خواهیم بود.

حجت الاسلام خاموشی: مهم‌ترین اقدام برای موقوفات، سنددار کردن آن‌هاست

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تشکر از سازمان ثبت اسناد و املاک عنوان کرد: تعامل فی مابین باید معنا شود؛ یعنی ید واحده شویم و مشکلات را حل کنیم باید کاداستر را در املاک موقوفه حاکم کنیم و املاک دارای مدرک و سند مالکیت شوند.

وی بیان کرد: حفظ العین گزاره اصلی سازمان اوقاف است بر اساس آن افزایش منافع صورت می پذیرد و بر اساس این دو گزاره، اجرای نیت صحیح انجام می‌شود. درصد زیادی از این اقدامات با تعامل دو دستگاه اوقاف و ثبت اسناد و املاک انجام شده که شرح اقدامات به سمع و نظر مسئولان خواهد رسید.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه ما زمانمان گسترده نیست باید همت کنیم کارها در زمان درست انجام شود، اظهار کرد: وقتی سندها درست شود، میدان جبلان افرادی که مقرضانه می‌خواهند به موقوفات تعرض کنند از بین می‌رود. این اقدام از اولویت برخوردار است زیرا حفظ العین اولویت دارد و مهم‌ترین اقدام در این زمینه سنددار کردن موقوفات است. انشاالله پایان سال ۱۴۰۳ شاهد سنددار شدن تمامی رقبات خواهیم بود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین بخش و تابلوی کار ما در سازمان اوقاف، حفظ و نگهداری و افزایش منافع و اجرای نیات است، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد موقوفات قریب دو نیم برابر افزایش یافته است، البته موقوفات از نظر مساحت و حجم بیشتر بوده که در زمان حاضر شاید چنین مالکیتی وجود نداشته نباشد اما مردم و خیرین بر اساس دارایی خود در طبق اخلاص وقف می‌کنند. آنچه مسلم است اینکه مردم آمار کارکرد ما را مشاهده کنند موجب جذب آن‌ها و اعتمادسازی می‌شود.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: ما به عنوان سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام می‌کنیم که خود را حافظ شأن موقوفات و نیات واقفان و وقفیاتی که انجام شده می‌دانیم و از حقوق آن‌ها دفاع می‌کنیم. سازمان اوقاف از نگاه درآمدی یک آماری دارد، از نگاه افزایش منافع و کمک به اقتصاد وقف یک آمار دیگری دارد و در خدمات دهی و اجرای نیت آمار دیگری ارائه می‌کند. به عنوان مثال برای اجرای نیت در سال گذشته بیش از دو هزار میلیارد تومان اجرای نیت داشته‌ایم در حالی که چهار سال قبل ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است. به میزانی که افزایش درآمد داشته باشیم می‌توانیم اجرای نیت قوی‌تر از لحاظ حجمی و کیفی‌تر از لحاظ روشی داشته باشیم.

این افزایش‌ها از تبدیل اجارات زراعی به مشارکت و اجاره ندادن عرصه و... بدست آمده، قطعاً در طول زمان باید آب‌های موقوفه با نظم و نسق بهتری اداره شود. این مسیر را داریم طی می‌کنیم و امکانات رقبات را به فعلیت می‌رسانیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.